» Alle tilbud

Kategorier

Velkommen til Ting til Kager.

Bag hjemmesiden, tingtilkager.dk, er det mig, Lotte Nielsen, jeg elsker kageverdenen og de udfordringer og glæder, som den giver mig.

Der er derfor heller aldrig en kage, der bliver ens, og heldigvis for dét.

Jeg laver også alt lige fra de sødeste børne/dåbskager over flotte festkager til de yndigste bryllupskager. Alt sammen i tæt samarbejde med mine kunder, som gerne kommer langvejs fra.

Min passion for kageverdenen startede, da min yngste datter skulle døbes. Jeg fik lyst til selv at lave kagen til den store dag, så jeg gik i gang med at finde inspiration m.m. på nettet. Og resultatet blev også en dejlig kage.

Derfra blev det hurtigt spredt fra mund til mund, hvor kreativ jeg er. Og så tog det hele ekstra fart. Et interview i den lokale avis hjalp også godt med.

Jeg fik derfor ideen til at starte mit eget firma, hvis jeg kunne sælge ting til at fremstille diverse festkager. Dog var min tanke, at tingene hos mig skulle være til meget lavere priser end hos alle andre.

Og nu er tanken blevet til virkelighed, og jeg sælger alverdens pastafarver, kageudstikkere, fondant, satin ice, silikoneforme, sukkerblonder, sukkerbilleder og kagefolie, så du kan lave netop de festkager, som du ønsker at lave til dine store dage.

De bedste bage hilser

Lotte

DIN kage-shop på internettet, måske er vi Danmarks billigste..

Vi har:

Pastafarver, Fondant, Satin ice, Silikoneforme,Kagefolie,Diverse udstikkere Og meget mere..

Vi er også leveringsdygtige i livets og årets store kager. Se eksempler på hvad vi tidligere har lavet her (link til galleri). Så mangler du en kage af fondant, en bryllupskage, en børnekage eller andet, så laver vi den hellere end gerne. Klik på Bestil Kage

Hvis du oplever problemer med hjemmesiden, ved bestilling eller ligende, send mig en mail, og vi finder en løsning på det;-)

Brug kontakt-formularen for at komme i forbindelse med mig.

Venlig hilsen
Lotte, Tingtilkager.dk

Er der kage-produkter, som du ikke kan finde på hjemmesiden, eller har du et forslag til et nyt kage-produkt, så skriv endelig til mig. Jeg hjælper også gerne med gode råd og opskrifter.


Bestillingskager
Nyhedsbrev
Åbningstider fysisk butik
Kontakt

Kontakt Tingtilkager.dk

Telefon: 20 41 70 73

Send en e-mail
Kontrol rapport